1 Snijd de tomaatjes doormidden, meng ze met 2 eetlepels olijfolie en schik ze op een ovenplaat.
2 Droog de tomaatjes circa 40 minuten in een warme oven op 100°C.
3 Braad het varkenshaasje aan in wat olijfolie en gaar het 14 minuten verder in de oven op 150 C°.
4 Snijd de courgettes met behulp van een julienneschiller of dunschiller in fijne slierten of reepjes.
5 Rooster de pijnboompitjes lichtjes in een pan.
6 Bak de courgettesliertjes in wat olijfolie met geperste knoflook, breng op smaak met peper van de molen en meng er de geplukte oreganoblaadjes onder.
7 Meng de courgetteslierten met de gedroogde tomaatjes en de pijnboompitjes en verdeel ze over de borden.
8 Snijd fijne plakjes van het varkenshaasje en schik ze op de groenten.
9 Serveer meteen.1
0 Tip : Eventueel kan je ook vers gekookte tagliatelle onder de courgettesliertjes mengen
Varkenshaasje met tagliatelle van courgettes met is een recept van Solo Open Kitchen