Varkenshaasje met tagliatelle van courgettes met

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de tomaatjes doormidden, meng ze met 2 eetlepels olijfolie en schik ze op een ovenplaat.
  • 2 Droog de tomaatjes circa 40 minuten in een warme oven op 100°C.
  • 3 Braad het varkenshaasje aan in wat olijfolie en gaar het 14 minuten verder in de oven op 150 C°.
  • 4 Snijd de courgettes met behulp van een julienneschiller of dunschiller in fijne slierten of reepjes.
  • 5 Rooster de pijnboompitjes lichtjes in een pan.
  • 6 Bak de courgettesliertjes in wat olijfolie met geperste knoflook, breng op smaak met peper van de molen en meng er de geplukte oreganoblaadjes onder.
  • 7 Meng de courgetteslierten met de gedroogde tomaatjes en de pijnboompitjes en verdeel ze over de borden.
  • 8 Snijd fijne plakjes van het varkenshaasje en schik ze op de groenten.
  • 9 Serveer meteen.1
  • 0 Tip : Eventueel kan je ook vers gekookte tagliatelle onder de courgettesliertjes mengen

Varkenshaasje met tagliatelle van courgettes met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept