Zoek
Schnitzelstoof met uien
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
5-6 grote uien
5-6 schnitzels
200 gram creme legere
100 ml witte wijn
50 ml krachtige bouillion
2 tl suiker
zout
peper
Bereiding
1
Uien in ringen snijden. Uien en schnitzels afgewisseld in de Ultra Pro leggen. Eindig met uien.
2
Overige ingredienten mixen en over de schnitzels gieten.
3
De Ultrapro met deksel in een voorverwarmde oven zetten op 200 graden. Braden voor 30-40 minuten.
Schnitzelstoof met uien is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept