VARKENSHAAS MET CHAMPIGNONSSAUS EN KRIELTJES

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt in een koekenpan de helft van de boter. Bestrooi de varkenshaas eventueel met peper en bak het vlees in 12-15 min. rondom bruin en vanbinnen rosé of naar wens gaar.
  • 2 Kook de krieltjes intussen in water met zout in 10-12 min. gaar. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder een deksel.
  • 3 Smelt de laatste boter in de koekenpan. Bak de champignons 4 min. Voeg de wijn toe en laat tot de helft inkoken. Voeg de slagroom toe en kook de saus tot de gewenste dikte in. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Meng de salade met de sjalot en maak aan met de vinaigrette. Verdeel de krieltjes met de varkenshaas over de borden. Schep de champignonsaus over het vlees en bestrooi met de peterselie. Serveer de salade erbij.

VARKENSHAAS MET CHAMPIGNONSSAUS EN KRIELTJES is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak met komkommersaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept