Warme torentjes met aubergine en gehakt

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stap 1: Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de aubergine in dikke plakken, bestrooi ze met zout en laat 20 minuten 'ontvochten. Bestrijk ze met 2 el olijfolie en grill ze langs beide kanten goudbruin. Laat uitlekken op keukenpapier en kruid met peper en een beetje zout.
  • 2 Stap 2: Fruit de ui glazig in 1 el olijfolie. Schep er de tomatenpuree bij en bak even mee. Voeg het gehakt toe en bak rul. Doe er de paprikablokjes bij en kruid met cayennepeper, peper en zout. Laat enkele minuten stoven.
  • 3 Stap 3: Maak een torentje van plakjes aubergine, plakjes mozzarella en het gehaktmengsel. Zet 15 minuten in de oven. Garneer met basilicumblaadjes.

Warme torentjes met aubergine en gehakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept