Tomaat uit de oven, gevuld met Meesterlyck-ham

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het kopje van de tomaten en verwijder zoveel mogelijk de pulp.
  • 2 Laat het brood in de room weken.
  • 3 Was de spinazie, laat goed uitdruipen en stoof kort aan in de helft van de olijfolie en hak grof. Snijd de ui fijn en stoof aan in de resterende olijfolie.
  • 4 Hak de ham en de knoflook fijn, voeg beiden bij de ui en laat alles kort meestoven.
  • 5 Hak de kruiden fijn en voeg ze samen met de spinazie, het ei, de kaas en het broodkruim bij het mengsel van ham.
  • 6 Lepel de vulling in de tomaten en zet ze gedurende 10 minuten op 180°C in de oven.

Tomaat uit de oven, gevuld met Meesterlyck-ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept