romig kalfsblanket

4
115 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de uit in kleine stukjes. De champignons kan je al in schijfjes snijden.
  • 2 Laat wat boter smelten in een kookpot en stoof de ui.
  • 3 Voeg het kalfsblanket toe aan de uit en laat de kanten bruin bakken. Kruid af met peper en zout en voeg het paprikapoeder toe en meng.
  • 4 Voeg daarna wat water toe zodat het vlees net niet onder staat. Dek even af met een deksel en als het water begint te koken voeg je de laurier, tijm, bouillonblokje en champignons toe.
  • 5 Laat het vlees nu wat stoven op een zacht vuurtje dit zo'n 35 à 40 minuten.
  • 6 Voeg daarna de room (indien je wilt kan dit wat minder of juist meer) en het citroensap toe (ook hier naar eigen believen, proeven is een must want anders wordt het misschien iets te zuur)
  • 7 Kook de spirelli en klaar!

romig kalfsblanket is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsblanket
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsblanket
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsblanket met zilveruitjes, champignons en geko
0 min
Bekijk recept
Kalfsblanket met zilveruitjes, champignons en geko
0 min
Bekijk recept

Crema catalana
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frites met zuurvlees
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept