KIP KIEV; GEVULD MET KRUIDENBOTER

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
  • 2 Meng de gezouten boter met de knoflook, peterselie, citroenrasp en -sap. Snijd de kipfilets in, vul ze met de kruidenboter en steek vast.
  • 3 Rol de filets door de bloem, haal door het ei en daarna door het paneermeel. Verhit de boter en bak hierin de kip goudbruin en knapperig.
  • 4 Leg de filets in een ovenschaal en bak ze circa 15 minuten in de oven. Lekker met gebakken aardappels of rijst.

KIP KIEV; GEVULD MET KRUIDENBOTER is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept