Zoek
KIP KIEV; GEVULD MET KRUIDENBOTER
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gram gezouten boter
1 teentkje knoflook
peterselie
1/2 rasp en sap citroen
4 grote kipfilets
2 eetlepels bloem
1 ei
4 eetlepels paneermeel
2 eetlepels boter
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200ºC.
2
Meng de gezouten boter met de knoflook, peterselie, citroenrasp en -sap. Snijd de kipfilets in, vul ze met de kruidenboter en steek vast.
3
Rol de filets door de bloem, haal door het ei en daarna door het paneermeel. Verhit de boter en bak hierin de kip goudbruin en knapperig.
4
Leg de filets in een ovenschaal en bak ze circa 15 minuten in de oven. Lekker met gebakken aardappels of rijst.
KIP KIEV; GEVULD MET KRUIDENBOTER is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipschnitzel met gepofte aardappel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met krokante korst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ansjoviskarbonade met pompoen
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept