GOULASH MET PAPRIKAMIX

6
530 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een braadpan en fruit de uien knoflook 5 min. op laag vuur. Snijd ondertussen de karbonaden in blokjes van 1 cm.
  • 2 Voeg samen met het karwijzaad, de paprikapoeder, peper en eventueel zout toe aan de ui en bak 5 min. Doe er de bouillontabletten, tomato frito, laurierblaadjes en heet water bij en breng aan de kook. Zet het vuur laag en stoof met de deksel schuin op de pan 3 uur. Roer af en toe.
  • 3 Snijd de krieltjes in partjes. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Voeg de krieltjes en paprika toe aan het vlees. Schep om en laat de goulash met de deksel schuin op de pan nog 30 min. stoven. Neem de laurierblaadjes uit de pan. Snijd de peterselie fijn en bestrooi de goulash ermee.

GOULASH MET PAPRIKAMIX is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Israëlische eierschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Snelle goulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geleense goulash van Marc
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulashtaart
2 uur-
Bekijk recept