ROTI MET KIP

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een stoofpan en fruit hierin de ui en knoflook.
  • 2 Voeg de masalakruiden toe en bak de kippenbouten rondom goudbruin.
  • 3 Voeg de aardappels en kippenbouillon toe, breng op smaak met zout en peper en laat 30 minuten sudderen.
  • 4 Voeg vervolgens de sperziebonen toe en kook deze 10 minuten mee.
  • 5 Pel de eieren.
  • 6 Verhit de olie en bak hierin de eieren op een hoge stand totdat er bruine belletjes ontstaan.
  • 7 Serveer de kip, aardappels, sperziebonen en eieren met de rotipannenkoekjes.

ROTI MET KIP is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Vegetarische kiproti met paprika en komijn
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roti met kerrie-kip en sperziebonen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse kip met okra en kousenband
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse roti met kip
80 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept