Zoek
ROTI MET KIP
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eetlepels olie
1 ui
2 teentjes knoflook
2 theelepels kerriepoeder of masala kruiden
4 kippenbouten
400 gram aardappels
500 ml kippenbouillon
500 gram sperziebonen
4 hardgekookte eieren
2 eetlepels olie
8 rotipannenkoeken
Bereiding
1
Verhit de olie in een stoofpan en fruit hierin de ui en knoflook.
2
Voeg de masalakruiden toe en bak de kippenbouten rondom goudbruin.
3
Voeg de aardappels en kippenbouillon toe, breng op smaak met zout en peper en laat 30 minuten sudderen.
4
Voeg vervolgens de sperziebonen toe en kook deze 10 minuten mee.
5
Pel de eieren.
6
Verhit de olie en bak hierin de eieren op een hoge stand totdat er bruine belletjes ontstaan.
7
Serveer de kip, aardappels, sperziebonen en eieren met de rotipannenkoekjes.
ROTI MET KIP is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gepocheerde scharrelkip
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Peperkip uit de oven
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepekelde en gevlinderde kip van de barbecue
45 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Vegetarische kiproti met paprika en komijn
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roti met kerrie-kip en sperziebonen
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse kip met okra en kousenband
60 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Surinaamse roti met kip
80 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept