Kalfsgoulash

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snij de uien in fijne plakjes. Laat ze in de Solo stoven.
  • 2 Voeg er het paprikapoeder en de azijn bij.
  • 3 Bak er het vlees kort in aan en voeg er dan het water en de bouillonblokjes bij.
  • 4 Snij de gele schil van de citroen in fijne reepjes en pers er het sap uit.
  • 5 Voeg ze in de pot toe en pers er de look bij. Laat op een zacht vuur garen tot het vlees zacht is.
  • 6 Roer de tomatenpuree los met een beetje kookvocht en voeg toe.

Kalfsgoulash is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Romige Kalfsgoulash
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige Kalfsgoulash
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept