Zoek
Kalfsgoulash
4
75 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
60 g Solo
1 eetlepel wijnazijn
2 blokjes Knor Finesse rundsbouillon
7.5 dl water
800 g kalf stoofvlees
1 eetlepel tomatenpuree
3 uien
1 citroen
2 teentjes look
2 eetlepels paprika poeder
Bereiding
1
Pel en snij de uien in fijne plakjes. Laat ze in de Solo stoven.
2
Voeg er het paprikapoeder en de azijn bij.
3
Bak er het vlees kort in aan en voeg er dan het water en de bouillonblokjes bij.
4
Snij de gele schil van de citroen in fijne reepjes en pers er het sap uit.
5
Voeg ze in de pot toe en pers er de look bij. Laat op een zacht vuur garen tot het vlees zacht is.
6
Roer de tomatenpuree los met een beetje kookvocht en voeg toe.
Kalfsgoulash is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Romige Kalfsgoulash
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Kalfsgoulash
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgoulash
10-20 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Kalfsgoulash
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept