Zoek
Buideltje van brikdeeg met appel en kalfszwezerik
4
66 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g kalfszwezerik
6 eetlepels Solo Vloeibaar
2 appels
8 vellen brikdeeg
bieslook
1 dl Bertolli extra Vergine
4 eetlepels ciderazijn
peper
400 g jonge blaadjes spinazie
Bereiding
1
Kook de kalfszwezeriken beetgaar in water, laat ze uitlekken en afkoelen.
2
Verdeel in 4 porties.
3
Schil en ontpit de appel.
4
Leg het brikdeeg op het werkvlak en schik er de appelen en de kalfszwezeriken op.
5
Bind ze op met de bieslook.
6
Smeer ze in met de Solo Vloeibaar en schuif ze 6 minuten in een op 160° C voorverwarmde oven.
7
Warm de olijfolie met de azijn en laat er de spinazie kort in stoven.
8
Schik de spinazie op de borden.
9
Breng op smaak met peper en schik op ieder een buideltje.
Buideltje van brikdeeg met appel en kalfszwezerik is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelenjus
45 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Asperges Met Kalfszwezerik En Paddestoelassortiment
20-30 min -
Bekijk recept
Kalfszwezerik Met Kreeftensaus
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provencaalse Kalfszwezerik
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filodeeg buideltjes met geitenkaas
60 min + 12 oventijd -
Voorgerecht
Bekijk recept
Verrassend knapzakje
25 min-
Bekijk recept
Pangsit met garnalen en gehakt
25 min
Snack
Bekijk recept
Geitenkaasbuideltjes
25 min
Snack
Bekijk recept