Gemarineerde lamskoteletjes op een bedje rijst

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng het vlees op smaak met peper en zout.
  • 2 Pers de look in de witte wijn en leg het vlees en het laurierblad erin te marineren.
  • 3 Pel en snipper ondertussen de ui en stoof aan hem in 2 eetlepels Solo.
  • 4 Roerbak er de rijst 2 minuten in tot hij transparant wordt en voeg dan de bouillon toe.
  • 5 Laat verder beetgaar koken terwijl je de spekblokjes in een andere pan met 2 eetlepels Solo aanbakt.
  • 6 Voeg er het vlees bij en laat aan ieder kant gedurende 1 minuut garen.
  • 7 Haal het vlees uit de pan.
  • 8 Roer de bakresten los met de wijn waarin het vlees heeft gemarineerd, breng op smaak met de tijm en laat licht inkoken.
  • 9 Spoel de rode bonen en voeg ze aan de saus toe.1
  • 0 Schik een bedje rijst op de borden en leg er het vlees op. 1
  • 1 Lepel de saus erover. 1
  • 2 Werk af met schijfjes citroen en dien op.

Gemarineerde lamskoteletjes op een bedje rijst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept