Varkenslapjes met tomaten en olijven

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snij de aardappelen in zeer fijne plakjes en bak ze in de hete Solo Frituurvet krokant.
  • 2 Laat ze op keukenpapier uitlekken en bestrooi ze met zout.
  • 3 Pers de look in de wijn en voeg er de ui, het laurierblad en het paprikapoeder aan toe.
  • 4 Laat het vlees hierin minstens 15 minuten marineren.
  • 5 Bak het vlees in de Solo aan alle kanten aan.
  • 6 Giet er de marinade, de tomatensaus en de olijven bij.
  • 7 Laat op een zacht vuur 3 minuten garen.
  • 8 Schik het vlees op de borden, lepel er de saus bij en werk af met de chips.

Varkenslapjes met tomaten en olijven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenslapjes met zuurkool en witte bonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde varkensrolletjes
50 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolstamppot met gevulde varkensfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept