Varkensbrochettes met pindasaus

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stoof de ui met 1 teentje look voor de saus in de Solo.
  • 2 Voeg er dan de suiker, een snuifje zout, pimentpoeder, sojasaus en pindakaas aan toe.
  • 3 Proef na en voeg er dan de stukjes ananas en citroensap aan toe.
  • 4 Rijg het vlees op spiesjes.
  • 5 Bestrooi ze met de restvan de look en gemberpoeder.
  • 6 Bak ze in de Solo mooi egaal door ze regelmatig te draaien.

Varkensbrochettes met pindasaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sojascheuten en tofu
20 min
Bekijk recept
Roergebakken spitskool met pindasaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté met pindasaus en geroosterde kokos
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mojo Verde
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkensbrochettes Met Tomatenpistou
20-30 min -
Bekijk recept
Varkensbrochettes met ananas
0 min
Bekijk recept
Varkensbrochettes met ananas
0 min
Bekijk recept