Stoofpotje van varkenshaas en kalfsgehakt

4
75 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en ontpit de tomaten en snijd ze in stukken.
  • 2 Bak het varkenshaasje aan in 50 g Solo en verdeel in schijfjes.
  • 3 Meng het gehakt met het ei en de havermout. Breng op smaak met versnipperde kervel, peper en zout en rol ten slotte balletjes van het gehakt.
  • 4 Kook ze in een beetje water.
  • 5 Kruid de stukjes tomaat met tandoori, mierikswortelpoeder, peper en zout en voeg het kook vacht van de balletjes toe.
  • 6 Laat de saus 35 minuten garen op zacht vuur.
  • 7 Haal de saus door een zeef en doe ze terug in de pan.
  • 8 Dompel het vlees onder in de saus en laat op zacht vuur warmen.

Stoofpotje van varkenshaas en kalfsgehakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met kalfsgehakt-balletjes in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept