Zoek
Stoofpotje van varkenshaas en kalfsgehakt
4
75 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 g kalfsgehakt
3 eetlepels havermout
1 eetlepel tandooripoeder
1 eetlepel mierikswortelpoeder
Solo Vloeibaar
250 g varkenshaasje
zout en peper
1 ei
2 eetlepels versnipperde kervel
6 tomaten
Bereiding
1
Pel en ontpit de tomaten en snijd ze in stukken.
2
Bak het varkenshaasje aan in 50 g Solo en verdeel in schijfjes.
3
Meng het gehakt met het ei en de havermout. Breng op smaak met versnipperde kervel, peper en zout en rol ten slotte balletjes van het gehakt.
4
Kook ze in een beetje water.
5
Kruid de stukjes tomaat met tandoori, mierikswortelpoeder, peper en zout en voeg het kook vacht van de balletjes toe.
6
Laat de saus 35 minuten garen op zacht vuur.
7
Haal de saus door een zeef en doe ze terug in de pan.
8
Dompel het vlees onder in de saus en laat op zacht vuur warmen.
Stoofpotje van varkenshaas en kalfsgehakt is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Meatloaf
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Penne met kalfsgehakt-balletjes in tomatensaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van gehaktballetjes met gepocheerde eieren
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept