Zoek
Varkenshaasje met zongedroogde tomaten
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
tagliatelle
zout
1 dl light room
2 eetlepels Solo Vloeibaar
125 g mozzarella
2 basilicumtakjes
4 zongedroogde tomaten
1 teentje look
peper
2 stuks varkenshaasjes
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Snijd de mozzarella in schijfjes.
3
Was de basilicum en trek er de blaadjes af.
4
Snijd de tomaten in reepjes.
5
Pel en plet de knoflook en meng met de Solo.
6
Snij de varkenshaasjes horizontaal doormidden.
7
Bestrijk de varkenshaasjes met de knoflook Solo.
8
Beleg één helft van de varkenshaasjes met de mozzarella, tomaten en basilicum.
9
Dek af met de tweede helft en bind samen met keukentouw. 1
0
Leg de varkenshaasjes in een ingevette vuurvaste schaal en zet 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C. 1
1
Draai de varkenshaasjes om. 1
2
Kruid het vlees met peper en zout. 1
3
Voeg de light room toe en zet nog 5 minuten in de oven. 1
4
Snij het vlees in niet te dunne sneetjes. Garneer met fijngehakte basilicum en dien op met tagliatelle.
Varkenshaasje met zongedroogde tomaten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept