Varkenshaasje met zongedroogde tomaten

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Snijd de mozzarella in schijfjes.
  • 3 Was de basilicum en trek er de blaadjes af.
  • 4 Snijd de tomaten in reepjes.
  • 5 Pel en plet de knoflook en meng met de Solo.
  • 6 Snij de varkenshaasjes horizontaal doormidden.
  • 7 Bestrijk de varkenshaasjes met de knoflook Solo.
  • 8 Beleg één helft van de varkenshaasjes met de mozzarella, tomaten en basilicum.
  • 9 Dek af met de tweede helft en bind samen met keukentouw. 1
  • 0 Leg de varkenshaasjes in een ingevette vuurvaste schaal en zet 15 tot 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C. 1
  • 1 Draai de varkenshaasjes om. 1
  • 2 Kruid het vlees met peper en zout. 1
  • 3 Voeg de light room toe en zet nog 5 minuten in de oven. 1
  • 4 Snij het vlees in niet te dunne sneetjes. Garneer met fijngehakte basilicum en dien op met tagliatelle.

Varkenshaasje met zongedroogde tomaten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept