Flinterdunne Breydelhamrollade

4
14 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het witlof in de lengte door en verwijder de harde kern.
  • 2 Snij de stronkjes vervolgens in dunne reepjes.
  • 3 Vul de plakjes Breydelham met het witlof en enkele stengels bieslook.
  • 4 Zorg ervoor dat dit alles wat onregelmatig uitsteekt, dat oogt mooier.
  • 5 Maak af met een bieslooksaus.
  • 6 Breng daarvoor yoghurt op smaak met peper, zout en flink wat gehakte bieslook.

Flinterdunne Breydelhamrollade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Flinterdunne Breydelhamrollade met Julienne van
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Spicy aardappelplaatpizza
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zalmtorentje
20 min Voorgerecht
Bekijk recept