1 Zeef de bloem boven een kom. Voeg de Solo en het zout toe. Doe het ijskoude water erbij en kneed snel tot een samenhangende deegbal. Laat minstens 1 uur rusten in de koelkast.
2 Bak de haas aan alle kanten bruin en laat in 1 uur gaar worden in een pan met gesloten deksel.
3 Laat afkoelen en snij het vlees in repen van het bot.
4 Kook de spruitjes 10 minuten al dente.
5 Snijd ze doormidden.
6 Vet een springvorm in met de Solo Vloeibaar.
7 Rol het deeg uit tot net iets groter dan de vorm.
8 Leg het deeg in de vorm, snij overtollige randen weg en prik met een vork gaatjes in de bodem.
9 Leg de haas en de spruitjes daarop. 1
0 Klop de eieren los en voeg de light room toe. Kruid met peper en zout. 1
1 Giet het mengsel in de vorm. Bak in een oven van 220° C en laat in 45 minuten mooi bruin worden.1