Varkenshaasje met een chutney van krokante

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom 1 eetlepel Solo Vloeibaar met de komijn, de cayennepeper, de kaneel, het zout en de peper.
  • 2 Wrijf de varkenshaasjes in met deze marinade en laat enkele minuten rusten.
  • 3 Verwarm de andere lepel Solo Vloeibaar in een pan met een dikke bodem en braad de haasjes aan alle kanten bruin.
  • 4 Halveer het vuur, dek af en laat 14 minuten voortbakken.
  • 5 De chutney van krokante appeltjes: meng in een kom de zeste en het limoensap met de kerrie.
  • 6 Voeg er al roerend de blokjes appel aan toe en de gehakte koriander.
  • 7 Als de varkenshaasjes gebakken zijn, wikkel ze dan in aluminiumfolie en laat 10 minuten rusten.
  • 8 Snijd de varkenshaasjes in fijne sneetjes. Schik ze op borden, omringd door de appelchutney.
  • 9 Werk af met koriandertakjes.

Varkenshaasje met een chutney van krokante is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept