Gegrilde lamsrug met tijm gevuld met emmental

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij van de Emmental net zo veel sneden van 5 mm dikte als er tussenribstukken zijn.
  • 2 Bak de gepareerde lamsrug goudbruin in een braadpan met 2 eetlepels Solo gedurende 5 tot 6 minuten.
  • 3 Leg de lamsrug daarna in een stoofpan met 10 cl water, kruid met zout en peper en bestrooi met tijm.
  • 4 Bak hem zonder deksel gedurende 10 minuten in een op 250° C voorverwarmde oven.
  • 5 Maak de courgettes en de bloemkool schoon, snij de groenten en stoof ze ongeveer 15 minuten in een pot met de rest van de Solo.
  • 6 Haal de lamsrug uit de oven en maak een inkeping tussen de ribben zonder het vlees helemaal los te snijden. Steek de kaas tussen de koteletten. Laat ongeveer 10 minuten op 250 °C bakken in de oven met de aanbakjus en de helft van de tijm.
  • 7 Dien de hele lamsrug op met gesmolten Emmental voor je de koteletten snijdt. Serveer met de gestoofde groenten.

Gegrilde lamsrug met tijm gevuld met emmental is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito Ultimo
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Raclette met 4 smaken
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnaalkroketjes
Snack
Bekijk recept
Cordon bleu met emmental
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept