Zoek
Kalfsrollade met spinazie
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
nootmuskaat
zout
800 g kalfslapjes
150 g fijngesneden mortadellaworst
3 eetlepels Solo Vloeibaar
200 g diepgevroren bladspinazie
2 eetlepels mascarpone
peper
1 eetlepel Solo
1 sjalot
1.5 dl light room
1 eetlepel mosterd
Bereiding
1
Laat de spinazie ontdooien en druk het vocht eruit.
2
Hak de spinazie fijn en meng die met de mascarpone, de nootmuskaat en voeg een beetje zout en peper toe.
3
Schik op elk kalfslapje een fijn laagje van de spinaziemix en bedek met mortadella.
4
Rol de lapjes strak op.
5
Bestrijk een ovenschotel met de Solo vloeibaar en leg er de rolletjes in met de ‘zoom' naar onderen.
6
Bestrijk het vlees met Solo vloeibaar en laat het geheel in een voorverwarmde oven (220°C) gedurende 30 minuten bakken.
7
Breng op smaak met zout en peper.
8
Bereid intussen de saus: smelt de Solo in een steelpan en voeg een fijngesnipperde sjalot toe.
9
Laat even stoven op een zacht vuur en voeg er de light room en de mosterd bij. 1
0
Laat goed inkoken en voeg er ook het bakvocht van het vlees aan toe.
Kalfsrollade met spinazie is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrollade
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrollade Met Romige Pestosaus
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebraden Kalfsrollade
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsrollade Met Pittige Saus
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept