Gegrilde lamsribbetjes met marjolein

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de ribbetjes met zout, peper en de helft van de Solo. Wrijf dit alles goed in en laat de smaken een tijdje indringen.
  • 2 Verhit de rest van de Solo in een pan samen met de knoflook en bak dit samen met de volledige tomaten even aan. Voeg wat zout, peper en de marjolein toe.
  • 3 Laat nog 5 minuten sudderen en roer zachtjes. Neem van het vuur. Zet de grill aan of zet de grillpan op het vuur en braad de ribbetjes aan beide zijden snel en hevig aan.
  • 4 Leg de ribbetjes op de barbecuerooster en braad ze aan beide zijden snel en hevig aan.
  • 5 Schik ze op een bord en giet er de tomaten en de saus over.

Gegrilde lamsribbetjes met marjolein is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sosati
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kip in sherry
1u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevuld varkenshaasje met pistachenoten, basilicum en parmigiano
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept