Kalkoenfilet uit de oven met gepocheerde peer

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°.
  • 2 Kruid het vlees met peper en zout.
  • 3 Verhit de olijfolie en de Solo in een pan en kleur de kalkoenfilet rondom bruin.
  • 4 Plaats het vlees in een ovenschaal en gaar het afhankelijk van de dikte in de oven.
  • 5 Snij de ui en de wortel fijn en voeg ze halverwege de baktijd bij de kalkoen.
  • 6 Stoof de veenbessen met de suiker gedurende 10 minuten.
  • 7 Let erop dat ze heel blijven tijdens het koken.
  • 8 Haal het vlees uit de oven.
  • 9 Blus de schotel met de madera, voeg de bouillon toe en kook in tot een lichtgebonden saus. 1
  • 0 Zeef de saus en breng op smaak met zout en peper. 1
  • 1 Frituur de Pommes Duchesses. 1
  • 2 Warm de peren op in een klein beetje van de siroop die erbij zit. 1
  • 3 Vul de peren met de veenbessen. 1
  • 4 Snij het vlees in dunne plakjes en verdeel het over de borden. 1
  • 5 Schik de gevulde peren en de Pommes Duchesses op de borden. 1
  • 6 Giet de saus over het vlees. 1
  • 7 Gebruik een takje groen om te garneren.

Kalkoenfilet uit de oven met gepocheerde peer is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept