Lekker kerstmenu met o.a. kalfsfilet met

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de zalm gaar in de Solo. Snij de geschilde komkommer in dunne reepjes en vermeng ze met olijfolie en enkele druppels limoensap. Snij de limoen daarna in kleine stukjes. Klop de room lichtjes op en breng op smaak met zout en peper. Snij de zalm in kleine stukjes. Snij elke boterham ongeveer in 6 stukjes en toast ze. Schik de zalm op de toastjes. Garneer met komkommer, room, een beetje dille en een klein stukje limoen.

Lekker kerstmenu met o.a. kalfsfilet met is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelstamppot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly 3 potten à 300 ml
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker vruchtenpannetje
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zoet-zuur Iers rundvlees
2 uur-
Bekijk recept