Kalfslapjes met gremolata

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de ui en wortel fijn. Meng wat zout en peper door de bloem en haal er de kalfslapjes doorheen. Verhit de Solo in een pan en bak de ui en wortel totdat ze glazig zijn. Voeg er de kalfslapjes aan toe en braadt 2 minuten aan elke zijde. Overgiet met witte wijn en strooi er wat zout over. Pel en snij de tomaten in stukjes en voeg ze toe aan de pan. Zet een deksel op de pan en laat 20 minuten sudderen.
  • 2 Intussen maakt je de gremolata klaar: hak de peterselie fijn en snij fijne stukjes van de citroen- en de sinaasappelschil. Goed mengen.
  • 3 Schik de kalfslapjes op een bord, overgiet met de saus en strooi er de gremolata over.

Kalfslapjes met gremolata is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stoofvlees met sinaasappelgremolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmignonette met gremolata en tarwe
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaans stoofvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes à la ossobuco
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoof met venkel en citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordon bleu met Marsala
Hoofdgerecht
Bekijk recept