Zoek
Rundvleesburgers met gebakken ui en paprika
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 theelepel zout
4 eetlepels Solo Vloeibaar
1 theelepel Provençaalse kruiden
2 theelepels chilipoeder
4 rundvleesburgers
2 uien
1 koffielepel(s) kaneelpoeder
versgemalen zwarte peper
1 rode parika
Bereiding
1
Snij de uien en paprika in dunne ringen.
2
Meng de chilipoeder met de kaneel, peper en zout.
3
Bestrooi de burgers met deze kruidenmengeling.
4
Verhit de Solo in een pan en sauteer de uien, Provençaalse kruiden en paprika tot de uien glazig zijn.
5
Neem van het vuur en hou warm.
6
Bak nu de burgers 4 tot 5 minuten aan elke zijde.
7
Leg de burgers op een bord en bedek met de gesauteerde ui- en paprikaringen.
8
Serveer met gemengde sla en gebakken aardappelen.
Rundvleesburgers met gebakken ui en paprika is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Burrito met rundvlees en paprika
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rundvleesburgers met gebakken ui en paprika
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Double cheeseburger
0 min
Voorgerecht
Bekijk recept