Zoek
Gebakken varkensmedaillon met bladspinazie
4
35 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 dl Porto saus
4 sneetjes spek
2 eetlepels Solo Vloeibaar
Solo Frituurvet vloeibaar
300 g spinazie met room
2 prei
600 g varkenshaasje
300 g aardappelen
kervel
Bereiding
1
Kruid de medaillons met peper en zout en kleur in Solo.
2
Was de prei en snij deze in fijne julienne.
3
Frituur de prei aan 160° goudbruin en breng op smaak met zout.
4
Warm de spinazie en de saus apart op in de microgolfoven.
5
Droog het spek in de oven op 75°.
6
Schil de aardappelen en maak met een parisienne-lepel bolletjes.
7
Bak ze in de hete Solo Frituurvet.
8
Leg de spinazie met 2 stukjes vlees erop in het midden van het bord.
9
Leg daarop de prei met het spek en de kervel. 1
0
Rondom komt dan de saus en enkele aardappelen.
Gebakken varkensmedaillon met bladspinazie is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spinaziecurry
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat-spinazierisotto
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesoep met tortelloni
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept