Lamsribbetjes met olijven en seldermousse

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de tapenade met het paneermeel, de kaas en de look glad.
  • 2 Roer er Solo onder tot je een gladde bereiding bekomt.
  • 3 Rol tussen 2 lagen huishoudfolie dun uit en laat koel opstijven.
  • 4 Pel en verdeel de selder in blokjes.
  • 5 Kook in de light room gaar en pureer.
  • 6 Breng op smaak met peper en zout.
  • 7 Bak het vlees aan beide kanten gedurende 5 minuten aan in de rest van de Solo.
  • 8 Laat dan nog 8 minuten verder garen in een op 200° voorverwarmde oven.
  • 9 Verdeel er de olijvenbereiding over en schuif nog 2 minuten onder de grill. Dien op met de seldermousse.

Lamsribbetjes met olijven en seldermousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Trio van bonen met bonenkruid
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lamstajine met olijven, artisjokken en kikkererwten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken gemarineerde lamsribbetjes met auberginekaviaar
2uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsribbetjes In Citroen Gemarineerd
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept