Kangoeroe met groenten en wok

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Begin met de groenten schoon te maken en te versnijden. Snijd de ui in reepjes en pers de look. Snijd het vlees in plakjes.
  • 2 Verhit wat Solo Vloeibaar in de wok, voeg er het vlees bij en bak het al roerend. Haal het vlees er daarna weer uit en leg het opzij.
  • 3 Reinig de wok en verhit er opnieuw wat Solo Vloeibaar in.
  • 4 Laat de groenten zodanig stoven dat ze knapperig blijven. Begin met de hardste groenten: eerst de wortelen en de bloemkool, dan de maïskolfjes en de champignons, en tot slot de uireepjes en de uitgeperste knoflook. Roer voortdurend.
  • 5 Voeg het vlees toe en meng goed. Roer de saus nog even door en giet ze over de bereiding. Laat al roerend binden.
  • 6 Eventueel nog even op smaak brengen en opdienen met noodles.

Kangoeroe met groenten en wok is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Nasi Goreng met hamreepjes
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi met gember
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

kangoeroe stoofpotje
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
kangoeroe steak met spekblokjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kangoeroe Medaillons Of Ossehaas Met Mangomarmalade
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kangoeroe Lendestukken
20-30 min -
Bekijk recept