Zoek
Waterzooi van kalfszwezeriken met spinazie
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g kalfszwezeriken (voorgekookt)
2 dl water
50 g Solo
laurierblaadjes
0.5 blokje Knorr Finesse kipbouillon
400 g spinazie in roomsaus
1 teentje knoflook
tijm
Bereiding
1
Pel de zwezeriken en hou ze koel.
2
Verwarm de spinazie.
3
Smelt een beetje Solo en stoof het teentje knoflook.
4
Blus met de bouillon (
0
5 bouillonblokje opgelost in 2 dl water). Laat de saus een beetje inkoken en klop op met klontjes Solo.
5
Bak de zwezeriken in hete Solo.
6
Verdeel de spinazie over diepe borden.
7
Plaats de knapperige zwezeriken in het midden.
8
Overgiet met de bouillon die op smaak is gebracht met tijm en laurier.
Waterzooi van kalfszwezeriken met spinazie is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalmfilet met venkel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept