Zoek
Lamsgehaktschotel
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Solo
500 g lamsgehakt
1 koffielepel Provençaalse kruiden
peper en zout
1 rode ui
8 sneetjes brood
1 teentje look
1 ei
2 lenteuitjes
1 grote courgette
4 tomaten
tijm
200 g mozzarella
2 eetlepels Bertolli extra vergine
Bereiding
1
Verwarm een oven voor op 180 °C.
2
Snij het ontkorste brood in blokjes en bak ze krokant in Solo.
3
Roerbak het gehakt in Solo, meng met geperste look, de Provençaalse kruiden, het ei en de gehakte lente-uitjes. Kruid met peper en zout.
4
Strijk een ovenschotel in met Solo en strooi er de broodblokjes in.
5
Verdeel daarover het gehakt.
6
Bedek met een laag dunne courgetteplakjes, uiringetjes en tomatenplakjes.
7
Bestrooi met tijm, peper en zout. Besprenkel met olijfolie.
8
Strooi de mozzarella bovenop en zet 15 tot 20 minuten in de oven.
Lamsgehaktschotel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
shepherds pie(engelse lamsgehaktschotel)
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lamsgehaktschotel
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsgehaktschotel met aardappelpuree en munt
0 min
Bekijk recept
shepherds pie(engelse lamsgehaktschotel)
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lamsgehaktschotel
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsgehaktschotel met aardappelpuree en munt
0 min
Bekijk recept