Knapperige beursjes met peer

8
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk het filodeeg met behulp van een penseel voorzichtig met de Solo Vloiebaar.
  • 2 Schil de peren en ontpit ze.
  • 3 Snij ze daarna samen met de gorgonzola en de ham in kleine stukjes.
  • 4 Schik enkele stukjes peer, gorgonzola en ham op elk velletje filodeeg.
  • 5 Vouw het deeg dicht zodat je kleine pakketjes krijgt.
  • 6 Sluit ze met een tandenstoker en bak ze 5 minuten in een voorverwarmde oven (180°C).

Knapperige beursjes met peer is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept