Zoek
Knapperige beursjes met peer
8
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
16 velletjes filodeeg van ongeveer 3 bij 4 cm
Solo Vloeibaar
4 peren
125 g gorgonzola
6 plakjes rauwe ham
Bereiding
1
Bestrijk het filodeeg met behulp van een penseel voorzichtig met de Solo Vloiebaar.
2
Schil de peren en ontpit ze.
3
Snij ze daarna samen met de gorgonzola en de ham in kleine stukjes.
4
Schik enkele stukjes peer, gorgonzola en ham op elk velletje filodeeg.
5
Vouw het deeg dicht zodat je kleine pakketjes krijgt.
6
Sluit ze met een tandenstoker en bak ze 5 minuten in een voorverwarmde oven (180°C).
Knapperige beursjes met peer is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept