1 Snijd het pepertje in ragfijne plakjes, halveer de kerstomaatjes en hak de knoflook fijn.
2 Snijd het rundvlees en de paksoi in smalle reepjes. Gebruik zowel de witte stengels als de groene bladeren.
3 Kook de eiernoedels in enkele minuten ‘al dente' in water waaraan de bouillonblokjes blokjes zijn toegevoegd.
4 Zet een wokpan op het vuur en verhit er de sesamolie in. Bak de reepjes rundvlees kort in de hete olie tot ze mooi bruinen en voeg de paksoi, knoflook, gember en fijne plakjes peper toe. Laat ze onder voortdurend roeren kort mee bakken en voeg daarna ook de halve tomaatjes en noedels toe.
5 Breng de bereiding op smaak met de sojasaus.
6 Schep de noedels uit over warme borden of in diepe kommetjes, strooi er wat sesamzaadjes over en garneer ze met de shisoblaadjes.