Konijn met mosterd

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het konijn in stukken.
  • 2 Bestrijk elk stuk met mosterd.
  • 3 Doe de Solo en het konijn in een ovenschotel, kruid met peper en zet 40 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C.
  • 4 Doe intussen een beetje Solo in een steelpan en laat de ui zacht worden.
  • 5 Voeg vervolgens de in blokjes gesneden wortelen toe, evenals de fijn gesneden selderij.
  • 6 Laat 15 minuten op een zacht vuurtje stoven, kruid met peper en zout.
  • 7 Haal de schotel uit de oven en voeg de groenten aan het konijn toe.
  • 8 Laat nog gedurende 15 minuten in de oven braden.
  • 9 Hou het konijn en de groenten op het einde van de braadtijd warm in een schotel. 1
  • 0 Giet de witte wijn in het kookvocht en breng op een zacht vuurtje aan de kook, voeg vervolgens de room toe en laat zachtjes indikken. 1
  • 1 Zet het konijn en de groenten op tafel, samen met de wittewijnsaus.

Konijn met mosterd is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept