Italiaanse kalfsschnitzels met verse tomatensaus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spreid de schnitzels uit en wrijf ze in met zout en peper.
  • 2 Leg de blaadjes salie erop en dek ze af met een plakje ham. Laat dit 5 minuten liggen.
  • 3 Pel en ontpit de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • 4 Strooi er wat zout en peper over.
  • 5 Verwarm de Solo in een pan en leg de schnitzels op de hamkant erin.
  • 6 Bak ze 3 minuten, keer ze en bak ook de onderkant 3 minuten.
  • 7 Schenk de vermout langs de rand van de pan erbij en laat de schnitzels nog 2-3 minuten zachtjes sudderen en laat het vocht verdampen.
  • 8 Leg de kalfsschnitzels op vier warme borden.
  • 9 Schep de tomaten door het stoofvocht en verwarm het geheel 2-3 minuten op hoog vuur tot een dikke rulle saus ontstaat. 1
  • 0 Schep de saus over de kalfsschnitzels.

Italiaanse kalfsschnitzels met verse tomatensaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept