Biefstuk met gecarameliseerde uien

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid een bouillon van 250 ml water en een half blokje Knorr Bouillon Finesse Vlees.
  • 2 Maak de uien schoon en snij ze in ringen.
  • 3 Verwarm 2 eetlepels Solo in een pan en doe er de uien, de honing en de bouillon bij.
  • 4 Laat op hoog vuur en onder voortdurend roeren carameliseren.
  • 5 Verwarm in een tweede pan de rest van Solo, wacht tot de grote belletjes zijn verdwenen en leg er de steaks in.
  • 6 Bestrooi het vlees met zout en peper naar smaak en bak ze om en om goudbruin, naar de bakwijze van jouw keuze.
  • 7 Schep de uien bij het vlees.
  • 8 Serveer de biefstuk met de gecarameliseerde uien direct op een verwarmd bord.

Biefstuk met gecarameliseerde uien is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept