Entrecote met kappertjesboter

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de kappertjes fijn. Was de citroen en rasp er een halve eetlepel gele schil af.
  • 2 Meng in een schaaltje de Solo Vloeibaar met de knoflook, kappertjes, citroenrasp en Italiaanse kruiden.
  • 3 Meng er zout en peper naar smaak door.
  • 4 Laat de Solo afgedekt in de koelkast in 1 uur rusten.
  • 5 Wrijf de entrecotes in met balsamicoazijn en olijfolie en laat ze op kamertemperatuur komen.
  • 6 Laat een grillpan goed heet worden. Leg er de entrecotes in en rooster beide kanten op een hoog vuur in 6-8 minuten: mooi bruin, maar saignant van binnen.
  • 7 Leg de entrecotes op vier warme borden en schep er een lepel kappertjesboter op.

Entrecote met kappertjesboter is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ansjovis-kappertjesboter
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Fris gevulde bol met tonijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kappertjesboter
Bekijk recept
Kappertjesboter
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept