Zoek
varkensstoofvlees met peperkoek
4
90 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 wortels
1/2 fles bruin bier
2 blaadjes laurier
1 kg varkensstoofvlees
2 sneden peperkoek
2 ajuinen
vers gemalen peper
zeezout
solo
stoofvleeskruiden
2 el bloem
Bereiding
1
snij de wortels en de ui in blokjes
2
wentel het vlees in wat bloem en bak het vlees aan in de solo tot het een goudbruine kleur heeft.
3
voeg de ui, wortels en laurierblaadjes aan toe, goed kruiden.
4
overgieten met het bruin bier en het bouillonblokje toevoegen en de peperkoek in blojes snijden en er bovenop leggen.
5
op een zacht vuurtje anderhalf uur laten sudderen.
6
opdienen met frietjes, puree of gekookte aardappels
varkensstoofvlees met peperkoek is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Varkensstoofvlees op Kempense wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met varkensstoofvlees
135 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensstoofvlees op z'n Oosters
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensstoofvlees met kastanjepuree en appeltjes
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept