varkensstoofvlees met peperkoek

4
90 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de wortels en de ui in blokjes
  • 2 wentel het vlees in wat bloem en bak het vlees aan in de solo tot het een goudbruine kleur heeft.
  • 3 voeg de ui, wortels en laurierblaadjes aan toe, goed kruiden.
  • 4 overgieten met het bruin bier en het bouillonblokje toevoegen en de peperkoek in blojes snijden en er bovenop leggen.
  • 5 op een zacht vuurtje anderhalf uur laten sudderen.
  • 6 opdienen met frietjes, puree of gekookte aardappels

varkensstoofvlees met peperkoek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept

Varkensstoofvlees op Kempense wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goulash met varkensstoofvlees
135 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensstoofvlees op z'n Oosters
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensstoofvlees met kastanjepuree en appeltjes
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept