2 Marinade maken met ajuin, knoflook, paprikapoeder, pijpajuin, gember , koriander en honing en olijfolie.
3 Vlees inwrijven met de marinade en een nacht laten staan.
4 Kolen op de barbecue laten heet worden tot ze wit zijn geworden.
5 Vlees op leggen en laten kleuren.
6 Daarna afdekken en zachtjes gaar laten worden .
7 Rijst met bonen:
8 Water met rode bonen aan de kook brengen .
9 Gekookte rijst, 150 ml kokosmelk en stukjes tijm toevoegen.1
0 Warme groentjes:1
1 Yam en zoete aardappel half gaar koken in gezouten kokend water,daarna laten afkoelen , inwrijven met olijfolie, kruiden met peper en zout, in blokjes snijden en verder laten garen op de barbecue.1
2 Slaatje:1
3 Chinese kool, komkommer, geraspte wortel, azijn ,suiker, rode, gele en groene paprikas en een halve pilipili in fijne reepjes snijden. 1
4 Kruiden met peper, zout en witte balsamico azijn en laten trekken in de koelkast. Fris serveren.