Gemarineerd Speenvarken

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vlees:
  • 2 Marinade maken met ajuin, knoflook, paprikapoeder, pijpajuin, gember , koriander en honing en olijfolie.
  • 3 Vlees inwrijven met de marinade en een nacht laten staan.
  • 4 Kolen op de barbecue laten heet worden tot ze wit zijn geworden.
  • 5 Vlees op leggen en laten kleuren.
  • 6 Daarna afdekken en zachtjes gaar laten worden .
  • 7 Rijst met bonen:
  • 8 Water met rode bonen aan de kook brengen .
  • 9 Gekookte rijst, 150 ml kokosmelk en stukjes tijm toevoegen.1
  • 0 Warme groentjes:1
  • 1 Yam en zoete aardappel half gaar koken in gezouten kokend water,daarna laten afkoelen , inwrijven met olijfolie, kruiden met peper en zout, in blokjes snijden en verder laten garen op de barbecue.1
  • 2 Slaatje:1
  • 3 Chinese kool, komkommer, geraspte wortel, azijn ,suiker, rode, gele en groene paprikas en een halve pilipili in fijne reepjes snijden. 1
  • 4 Kruiden met peper, zout en witte balsamico azijn en laten trekken in de koelkast. Fris serveren.

Gemarineerd Speenvarken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Speenvarken met rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speenvarken In De Oven
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Speenvarken Uit De Oven
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept
Speenvarken
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Gemarineerde speklapjes met bieten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Currysalsa met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Met roomkaas gevulde karbonade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept