Stoofvlees op mama's wijze

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ajuin snijden en aanstoven met solo natuurlijk, vervolgens stoofvlees toevoegen en bruinen, kruiden voor stoofvlees toevoegen. Een boterham ingesmeerd met een goede laag mosterd. Een goed glas water toevoegen en zachtjes laten sudderen en laulierblaadjes toevoegen. Indien nodig nog vocht bijgieten (ofwel water of bouillon) Vervolgens de confituur toevoegen (op het laatste moment)(ongeveer 4 soeplepels op 1kg vlees) ( rozijnen toevoegen mag ook (+/- koffietas).
  • 2 De bereiding duurt wel even (+/- 2 uur) maar het loont de moeite. Eens iets anders dan de gewone versie met bier.
  • 3 Smakelijk
  • 4 Serveertips
  • 5 Frietjes en salade of appelmoes

Stoofvlees op mama's wijze is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sappig Italiaans stoofvlees
20 min-
Bekijk recept
Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept