blinde vinkjes in de dragon

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak je blinde vinkjes aan in de soja solo.
  • 2 Bruin deze langs alle zijden lekker bruin.
  • 3 Snij ondertussen de ajuin fijn.
  • 4 Nadat de vinkjes lekker zijn aangestoofd, de ajuintjes bijstoven met de vinkjes.
  • 5 Eens de ajuintjes zijn aangestoofd een beetje water toevoegen tot de vinkjes halfweg onder staan. Voeg nu het bouillonblokje toe. Laat stoven...tot vocht gehalveerd is. +- 20 minuutjes.
  • 6 De vinkjes zijn bijna klaar voeg nu naar believe dragon toe...vers is natuurlijk beter en geeft een lekkere smaak aan het gerecht.
  • 7 Voeg nu ook de room toe en laat indikken.
  • 8 Indien de saus te lopend is aandikken met een beetje maïzena...
  • 9 Smakelijk.1
  • 0 Dit is overheerlijk met zowel rijst, frietjes of krokketjes !

blinde vinkjes in de dragon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Omelet met paddenstoelen
30 min
Bekijk recept

Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurdtaartjes
60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept