Varkenshaasje op zijn japans

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    van de marinade:Giet olijfolie in een vuurvaste schotel en voeg de 8 eetlepels sojasaus aan toe. Goed mengen. Voeg er de gesnipperde uien aan toe. Plet de koriander (1 eetlepel) en voeg deze eveneens toe.
  • 2 Snij het vlees in plakken van 2 cm en voeg deze toe aan de marinade. Meng het vlees goed met de marinade.
  • 3 Overdek het geheel met folie en plaats het in gedurende 24 uur in de koelkast. Het vlees een paar maal draaien.
  • 4 Neem na 24 uur de bereiding uit de koelkast, verwijder de folie en plaats de vuurvaste schotel met vlees en marinade in een voorverwarmde oven van 170°. Laat het geheel 30 tot 45 minuten pruttelen. Controleer regelmatig of het vlees gaar is.
  • 5 Bordschikking: Leg het vlees op het bord en schik hierover de gemarineerde uien.
  • 6 Serveer met kleefrijst of risotto.

Varkenshaasje op zijn japans is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken noedels op z'n Japans
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperge met kruidenkorst en lamsgehakt
30 min- Snack
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept