Zoek
Saltimbocca van kalfsvlees en Comté
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 g kalfslapjes
2 plakken gedroogde ham
4 plakjes Comté
8 blaadjes salie
1 eetlepel Solo Vloeibaar
1 eetlepel Bertolli extra vergine
250 g Parijse champignons
2 eetlepels dragon, gehakt
1 dl witte wijn
2 dl runderbouillon
Bereiding
1
Klop het vlees lichtjes plat.
2
Beleg elk lapje met de Comté, daarop een half sneetje ham en 2 blaadjes salie.
3
Rol de lapjes op.
4
Bak de rolletjes in een mengsel van Solo en olie.
5
Hou het vlees warm in de oven.
6
Snij de champignons in dunne plakjes.
7
Bak ze in de Solo op een hoog vuur.
8
Kruid met peper en zout en voeg op het laatste moment de dragon toe.
9
Blus de pan van het vlees met de witte wijn en voeg daarna de runderbouillon toe. 1
0
Kook in tot sausdikte en kruid naar smaak. 1
1
Zeef de saus. 1
2
Schik de champignons en het vlees op warme borden en overgiet met de saus.
Saltimbocca van kalfsvlees en Comté is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenkrieltjes
2 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensaltimbocca, risotto & gebakken tomaat
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca van kalkoenschnitzel met jus van cranberry's
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept