Zoek
Varkensfilet met gesmolten Comté en morieljes
4
15 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g verse morieljes
4 eetlepels Solo Vloeibaar
1 sjalot, gesnipperd
4 eetlepels walnoten
0.5 dl kalfsfond
0.5 dl light room
800 g varkensfilet
4 plakjes Comté
Bereiding
1
Maak de morieljes goed schoon.
2
Stoof de morieljes in een beetje Solo en voeg de sjalot toe.
3
Voeg de kalfsfond en de room toe en laat lichtjes inkoken tot een gebonden saus.
4
Klop het vlees lichtjes plat.
5
Bak het gaar in de Solo .
6
Leg na drie vierde van de baktijd de Comté en de walnoten op het vlees.
7
Schik de plakjes vlees op warme borden en giet de saus ernaast.
Varkensfilet met gesmolten Comté en morieljes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met sjalottenjus
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Suprême van kip met gele wijn en morieljes
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept