Varkensfilet met gesmolten Comté en morieljes

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de morieljes goed schoon.
  • 2 Stoof de morieljes in een beetje Solo en voeg de sjalot toe.
  • 3 Voeg de kalfsfond en de room toe en laat lichtjes inkoken tot een gebonden saus.
  • 4 Klop het vlees lichtjes plat.
  • 5 Bak het gaar in de Solo .
  • 6 Leg na drie vierde van de baktijd de Comté en de walnoten op het vlees.
  • 7 Schik de plakjes vlees op warme borden en giet de saus ernaast.

Varkensfilet met gesmolten Comté en morieljes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsoester met doperwten ’hummus’
45 min-
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met sjalottenjus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Suprême van kip met gele wijn en morieljes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensfilet met tijm-honingmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gekaramelliseerde champignons met gegrilde varkensfilets
30 min-
Bekijk recept
Varkensfilet met hele appeltjes en knoflook
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met bietjes en varkensfilet
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept