Turkse Pilaf

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De kipfilets in stukjes snijden. De ui pellen en snipperen. De paprika's schoonmaken, wassen en in blokjes snijden. De olijfolie verhitten en de stukjes kipfilets daarin braden. Ui en paprika toevoegen en meestoven. Rijst en rozijnen toevoegen, de bouillon erover gieten en het geheel kruiden met saffraan, gemberpoeder, peper en zout. De pilaf ongeveer 30 min op een laag vuur laten koken

Turkse Pilaf is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kip pilaf met spitskool en sperziebonen
30 min-
Bekijk recept
Pilav met kikkererwten en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeevruchtenpilav
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilaf met zalm en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turkse opgerolde pizza met aubergine en paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shish barak
1 uur-
Bekijk recept
Turkse pizza met puntpaprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept