Struisvogelsteak met spek en sjalotjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de steaks bruin in een wijde pan en voeg er het spek en de versneden sjalotten bij. Breng op smaak. Blus met het water en de azijn en laat even inkoken. Werk de saus op met wat boter zodat er een binding ontstaat.
  • 2 Serveer met gekookte aardappeltjes en versier met wat kervel

Struisvogelsteak met spek en sjalotjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettesalade met risotto
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met chorizo-tomatensaus
30 min-
Bekijk recept
Rucolasoep met aardappel en bacon
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Australia salade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kefta’s van struisvogel en couscous met granaatappel
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelsteak met zoete aardappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Struisvogelsteak Stroganoff
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept