Blinde vink met vis

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Op elk plak vlees een visfiletje leggen. Bestrooien met peper, een weinig zout, wat fijngehakte peterselie en fijngehakte ui. De plakken vlees oprollen en vastmaken mt kleine houten prikkers. De boter smelten in een diepe braadpan. Er de overgebleven fijngehakte ui bijvoegen, bestrooien met bloem en de ui lichtjes fruiten. De rolletjes in de pan leggen. Overgieten met wijn, en aanlengen met water tot de blinde vinken helemaal onderstaan. De pan afdekken met een deksel en de inhoud gedurende ongeveer een uur zachtjes laten stoven. Met een vork nagaan of ze gaar zijn. De blinde vinken op een warme schotel leggen. De saus binden, tomaten bijvoegen en over de blinde vinken uitgieten

Blinde vink met vis is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren rijst met vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met Bresaola met Philadelphia en rucola
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lemoncurdtaartjes
60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Blinde vinken met courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept