Kalfsblokjes met tomaatspiesjes

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de ui fijn en versnipper het laurierblad. Meng deze met de Solo Vloeibaar, salie, wijn, peper en zout in een ruime schotel.
  • 2 Prik afwisselend blokjes vlees en kerstomaten aan de rozemarijntakjes. Leg de stokjes dan in de ui-marinade en draai ze geregeld om. Laat ze minstens 30 minuten tot maximum een nacht in de koelkast marineren.
  • 3 Verhit de grill of de grillpan. Schud de spiesjes even af en gril ze ongeveer 10 minuten terwijl je ze geregeld omdraait.
  • 4 Serveertips
  • 5 Dien dit gerecht op met Italiaanse ciabatta of focacciabrood.
  • 6 Variaties
  • 7 Serveer met een knapperige sla en een frisse vinaigrette.

Kalfsblokjes met tomaatspiesjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde venkelsalade met witte kaas
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Italiaanse borrelplank
15 min Snack
Bekijk recept
Kalfs- en tomaatspiesjes
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Duo-omeletsandwich (met fruit-tomaatspiesjes en regenboogcake)
20 min
Bekijk recept

Malse Kalfsblokjes In Champignonsaus
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte kalfsblokjes met tomaat, witloof en dragon
0 min
Bekijk recept
Gewokte kalfsblokjes met tomaat, witloof en dragon
0 min
Bekijk recept
Kalfsfricassee met tomaten en rozemarijn
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept