Kalkoenfilets met muskaatdruiven

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de boter smelten en bak daarin het vlees mooi gaar. Neem het uit de pan, kruid met peper en zout en houd heet warm onder alu-folie. Deglaceer de braadbodem met de curaçao en de bruine fond en laat even opkoken. Giet de verse room erbij en laat de saus indikken. Voeg er vervolgens de muskaatdruiven aan toe en laat ze even doorwarmen in de saus. Snij het vlees in mooie plakken en verdeel die over verwarmde borden. Overgiet met de romige druivensaus en serveer met aardappelkroketjes

Kalkoenfilets met muskaatdruiven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van sint-jakobsvrucht met ganzenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hazenrug met muskaatsaus
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kwartels met muskaatdruiven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mignonnettes met blauwe kaas en muskaatdruiven
Bekijk recept

Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade Shirazi
30 min-
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met kalkoenfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept