Rundfilet Sroganoff

5
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees in reepjes van 1/2 cm dik. Bestrooi met grof gemalen zwarte peper, druk de peper vast op het vlees. Fruit de gesneden ui in de helft van de boter, haal ze uit en doe hetzelfde met heet vlees. Bak de champignons in de rest van de boter en haal uit. Breng het vlees terug in de pan en flambeer kort met de cognac. Blus met de room en voeg alles terug bij, laat even inkoken.
  • 2 Dien op met gebakken aardappelbolletjes en een takje tuinkers

Rundfilet Sroganoff is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Rundfilet Met Vijgen En Kastanjehoning
30-60 min -
Bekijk recept
Tartaar van hoeverund met groene kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Met het mes versneden rundertartaar Meritus
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Red cooked beef met gewokte wortel-
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept